Chrome Pointer

Förbättringar i garderoben

   Alla Star Riders har superbra möjligheter till att förvara kläder. Det finns massvis med utrymme, vilket är grymt bra för de som är som mig och älskar rejäla sorteringssystem.
   Men nu är det förbättringar som står på listan idag, och jag har två saker som jag vill ta upp då. Den ena tycker jag är relativt nödvändig och den andra är mer en grej jag saknar från Årstidsryttarna.
 
   Rätt symbol för rätt typ av klädesplagg. Vad menar jag då? Jo, om man tittar på ett plagg i ryggsäcken har det ju olika ikoner för att visa vad det är för plagg. T ex så här.
   Här ser vi ju väldigt lätt vad som är vad - ridhjälmar, hattar, mössor och kepsar. Problemet är att vissa plagg har missvisande ikoner. Jag som har lite OCD då det kommer till min sortering (Aspergers, deal with it) tycker det är väldigt irriterande att ikonerna inte stämmer. Detta gäller mestadels flera av mina byxor samt ett antal schabrak. Så jag hoppas att det fixas till, det är ju inte något jättestort direkt.
 
 
   Färger på ikonerna för att lättare hitta rätt. Jag har pratat om det här förut. I Star Stable-spelen var alla ikoner i ryggsäcken färgade. Det vore antagligen lite jobbigt att ha färgade ikoner till alla kläder/utrustning i SSO, men... aja, vad ska man säga, om jag fick ändra på saken skulle jag gärna göra det ^^
    Här har vi ett exempel, en screen på min ryggsäck då jag spelade igenom Sommarryttaren senast. Alla kläder har egna färger på ikonerna så att man lätt ser vad man är ute efter, och som en nick till min första punkt - ser ni westernsadeln? Vill så sjukt gärna att alla SSO's westernsadlar får den ikonen!
 
 
   Vad tycker ni? Håller ni med? Tycker ni att jag har helfel? Dela med er av era tankar ^^


Fiona Mcpaw

Håller helt med! Har också lite OCD (är självdiagnosticerad aspie för tillfället) och älskar att sortera på färg för att hålla koll men det blir bara rörigt direkt...:/

Förresten hittade just hit till din blogg! Fasen vad häftig du är, och wikin är helt underbar. (Så förmodligen kommer du kunna se mig fixa lite artiklar där och sånt.) Är själv typ lika nördig, är också 19 och har hängt med sedan SSL, stenhårt <3

Börjar bli lite peppad på att starta egen blogg (lite sent kanske när man redan spelat i snart 2 år xD)menmen, får

Svar: Jag har fått höra några gånger att jag inspirerat andra till att börja blogga och det gör mig så otroligt glad :) Fantastiskt roligt att du gillar det jag gör, det gör saken ännu mycket roligare. Om du börjar blogga, lova att ge ut en länk till mig så att jag hittar dit ^^
Esmeralda Silverforce

Fiona Mpaw

åh råkade skicka utan sista ordet *facepalm*
"får se." hehe.

Maria Moondaughter

Håller med fullt ut. Jag har även sett några tröjor/T-shirts som har fel ikon.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.