Chrome Pointer

Betten sitter fel till

   Jag har tänkt på saken tidigare, men det var först nu i onsdags som jag verkligen reagerade.
 
   Alla som har någon slags hästerfarenhet vet hur ett bett ser ut. Det är metalldelen hästen har i munnen då man rider med träns. Så långt är alla med. Bettet består av en lång, rak del, som kan vara delad, och i vardera ände sitter en bettring. Bettringen är den delen som sammanför bettet med tränset och tygeln.
   Källa genom att klicka på bilden.
 
   Men jag förstår inte riktigt hur betten ser ut på Jorvik. Eller rättare sagt, jag stör mig på att det ser så otroligt mysko ut. Ett exempel har vi här med Lucy Westlakes ponny Lillen.
 
   (Bild lånad från Lucy Westlake, Westlake.blogg.se)
 
   Betten är rätt långt placerade på de "vanliga" hästarna också, men det här kändes väldigt överdrivet. Det finns liksom ingen logik i hur bettet är placerat, eller faktumet att tyglarna verkar sitta fast direkt i sidostyckena. Jag hoppas verkligen att det här fixas till, för jag tycker det här ser jättekonstigt ut.
 
   Vad tycker ni?


Sylvie Yellowstone

Jag har seriösa problem med hur tränsen sitter på ponnyerna i allmänhet ):

Maria Moondaughter

Typiskt, nu kommer jag inte kunna titta på tränsen på SSO längre. Nu kommer jag ju bara tänka på att bettet ser helmysko ut :(

Svar: Haha, förlåt xP
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Haha, nu har jag gått och stört mig på detta i 1,5 år. Kom igen SSO!

Sabrina Eastforest

Har tänkt på det där med. Samma sak är det ju i gamla starstable och starshine. Tyckte då att grafiken inte var modern nog. Men nu 2013 borde man fixa det.

Courtney Silverhill

Åh detta såg jag också, Förstår inte grejjen med det så himla fult! :S

Mary Northwood

Ja, du har helt rätt! Jag tycker att man skulle kunna höja nosgrimman liite liite så att man får plats att höja till bettet. Sen så skulle det ju vara lätttare att placera bettet rätt om man hade pullar- eller remontnosgrimma ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.