Chrome Pointer

Asså hoppsan

   Innan klockan hade slagit tio hade över hundra besökare klickat sig in här, sjukt o.o Kommer alla från Allis lilla länk?
 
 
   Gigi är färdigtränad för idag och jag har gjort nästan alla dagliga uppdrag samt städat mitt rum här hemma. Ja, vad gör man då man vaknar klockan sex och inte kan somna om. Förutom hästträning, fiske, en massa stallsysslor och allt vad det nu var så har jag spenderat SC i multum för en gångs skull. Jag startade på 7302 SC, efter att ha köpt Gigi samt ett antal fina grejer jag velat ha länge (tre par benlindor, alla fyra baseballjackorna, två schabrak, två husdjur, en svansrosett, tror det var något mer också) så är jag nere på 5688. Nu vill jag bli av med 188 SC, jag klarar ju som sagt inte riktigt av att se en ojämn siffra - vill ha jämna hundratal. I värsta fall får jag köpa hö för att bli av med de där sista 8 SC, men jag pallar verkligen inte med en slutsiffra som visar annat än 0, hehe.
   Ska in och spela igen lite senare, ska sortera in mina nya fina grejer i garderoben samt göra Moorlands ridvägar osäkra igen med Ash. Fast först kanske jag ska färdigställa mitt rum efter dammningen innan mamma kommer in och ser oredan ^^'






Siri Moonbear

Jo, jag har ju också över 100 besökare, och jag skulle gissa att de kommer från länken jag fick x)

Alicia Starnight

Haha tror du fick från mig, har mer än 600 läsare xD

Svar: Haha, jag brukar ha ca 100 på en enda dag så då jag kikade in på morgonen var det lite "whuut, var kom alla människor ifrån?" xP
Esmeralda Silverforce

Emelie Silverhaven

Det gör du dig verkligen förtjänt av :) Mest läsvärda SSO bloggen som finns i min mening

Svar: Oj, tack så mycket :3 Vad roligt att du gillar den!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.