Chrome Pointer

Andningspaus

   Geez, har just gjort klart en del av dagens uppdrag och jag är så lyrisk att det inte går att sätta ord för det! För er som än inte börjat med dagens uppdrag och gjort klart Silvergladebyn:
 
 
 
 
   Så. Jävla. Genialiskt. Jag kan inte beskriva det här i andra ord egentligen. Att hela Silvergladebyn är höljd i en magisk dimma, som btw är så otroligt snyggt gjord (skulle nästan kunna rida i det där magiska diset 24/7, så oerhört vackert), att Silvergladebyns invånare är livrädda, skriker och springer - precis så som det ska vara. Vem är inte rädd om ens hem blir attackerat av galna utomjordingar? Hade inte väntat mig det, men det var en så fantastisk detalj som gjorde uppdragen trovärdiga.
   Att Alex Själakraft blev omdöpt till det engelska Soulstrike - BRA! "Själakraften" låter ju inte bra, det låter urmysko i mina öron. Soulstrike låter mycket, mycket bättre, ser bättre ut på pappret också. Att Blixtens Cirkel också kan kallas Åskviggens Cirkel är minst lika bra, det låter mer mystiskt och mer seriöst.
   En ny ryktesfraktion, en ny kraft, GAAAH, det här är så åzum så det finns inte! Och att man nu kan springa runt precis som man vill i Stenringen vid Fripp är helt underbart, en så otroligt härlig plats!
   Och inte nog med att uppdragen var otroliga, MUSIKEN och de nya ljudeffekterna är spot-on, kunde verkligen inte vara bättre.
 
   En av många fantastiska bilder jag fotat under eftermiddagen, de här ljussättningarna är helt underbara!
 
   Det ENDA jag kan anmärka på med de här uppdragen - jag vill kunna dölja alla andra spelare med ett knapptryck. Uppdragen än så länge är helt genialiska, men det sabbar stämningen att fyratusenfemhundraåttiotvå hästar och minst lika många ryttare kutar runt då man försöker leka med sin bärbara dammsugare- förlåt, skuggsugare. Det är svårt också då man ska stänga sprickorna i marken och folk springer fram och tillbaka i bakgrunden och distraherar.
   Annars är det här lätt den bästa uppdragsserien på länge (känns som att jag tycker det varje gång det kommer nya uppdrag), det här visar verkligen hur otroligt mycket SSO har utvecklats på de här snart två åren och jag är så sjukt glad över att få uppleva det här - det här är verkligen det absolut bästa spel jag någonsin spelat.
 
   Så, nu har jag fått ur mig lite lycka, nu ska jag fortsätta spela :D






Renee Bluebridge

Håller med, detta var det roligaste uppdrag jag någonsin gjort :D åhh, önskar verkligen att det fanns en sån knapp så man kunde stänga av alla andra spelare xc

Matilda Greenstone

Åskviggens cirkel fick mig att tänka på sjöfågeln Vigg... Om du vet vad det är ^^

Svar: Nja, aldrig hört om den o.o Däremot tänker ju jag genast på Harry Potters kvastkäpp, som ju är en Åskvigg (Firebolt på engelska) ^^
Esmeralda Silverforce

Charlotte Snowborn

Kan bara instämma i vad du skriver, uppdragen var helt fantastiskt gjorda även om man lätt stör sig på hur mycket andra spelare man trängs med. Ibland önskar jag att andra spelare döljs per automatik när det är quests som gäller huvudstoryn, så som de doldes under druidträningarna och när man smed hästskor hos Conrad.

Sedan har jag börjat få någon form av konspirationsteori när det kommer till hästfunktionen. Jag gör helst huvudstoryn med min starthäst, men idag började jag fundera på om man på grund av hästfunktionen skulle kunna ha fyra olika hästar, beroende på vilken fraktion man bygger rykte med. Mest för att jag själv blir lite kluven till om man ska stänga portaler under levlingsrundor, eller om man ska göra det separat med sin starthäst.

Oavsett så var det här en helt fantastisk uppdatering!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.