Chrome Pointer

Wildheart

   Wildheart, mitt vildhjärta, är ett Holländskt varmblod som till vardags kallas Iddy. Namnet kommer från en ponny jag känt IRL, men som nu fått dansa vidare till Trapalanda. Ungefär fem år gammal tänker jag mig, hingst. Snäll men pompös, gillar att visa upp sig. En grymt snygg häst.
 
 
   Ash var mitt förstahandsval, men jag drömde alltid om en brun eller fuxfärgad häst och då chansen kom fick Iddy flytta in i mitt stall, bli en del av min SSO-familj.
 
 
   Namn: Wildheart
   Tilltalsnamn: Iddy
   Namnbetydelse: Wildheart översätts till Vildhjärta. Iddy är en hyllning till Welshponnyn Ideal Kitty som gick bort hösten 2012.
   Född: 2008
   Ras: Holländskt Varmblod
   Lynne: Lugn och vänlig. Älskar uppmärksamhet. Tycker om långa uteritter.
   Level: 15
 
 


Alice

Kul att du vet vem Iddy är! Var du på ridläger där eller känner du familjen Strandberg? Red för KRF tidigare och när jag började tävla var jag i samma lag (div 3) som Moa och Iddy. :D

Svar: Bor och jobbar hos familjen i perioder och har gjort det senaste tio åren!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.