Chrome Pointer

Vi måste stötta upp varandra

   Jag är hela tiden på jakt efter bra SSO-bloggar att läsa. De flesta hittar jag med hjälp av de bloggar jag redan läser. Andra kan jag ibland snubbla över av en lycklig slump.
 
   Jag tror det gör mycket om vi i våra blogginlägg hänvisar till varandra och länkar till andra bloggar. Många blogginlägg lånar inspiration från andra, och då är det lika bra att skriva det från början med en länk till den som skrev om grundidén, bara för att fortsätta hålla samman vårt lilla community. Jag älskar att använda länkar, som ni kanske har märkt. Det har hänt ett par gånger att andra bloggare har hänvisat till mig (ni vet vilka ni är, haha) och det blir jag jätteglad över. Det är jättekul att vara inspirationskälla till andras inlägg. Och vissa saker som andra bloggare har skrivit om kanske jag vill ta upp, och då gör jag det med en hänvisning tillbaka till dem - och förhoppningsvis blir även de glada över att ha skapat en liten debatt.
 
   Så länka på, SSO-bloggarna lever på varandra och jag tror att vi behöver fortsätta göra det. Det är mycket bättre att göra reklam för varandra via länkar på bloggarna än att spamma sönder globalchatten i spelet ^^






Maggie Westbridge

Du inspirerade mig till att inspirera 8D
Haha nej men jag har även hittat massa bra bloggar genom din. (Eller två i alla fall :) Så det måste jag ju tacka för! xD

Svar: Tack själv, jag har hittat ett par via din ;)
Esmeralda Silverforce

Nellie North

Hittade din blogg precis, och den är grymt bra!
Och jag håller verkligen med i detta inlägget, vi måste hjälpa varandra att hitta varandra :)

Svar: Tack så mycket :) Ja, det finns säkert flera riktigt bra bloggare som inte riktigt fått chansen att visa framfötterna än, det måste vi ändra på :D
Esmeralda Silverforce

Thea Northknight

Tycker de med större bloggar bloggar borde lägga till länkar på sin blogg så ofta de kan, eller att någon bilder en riktig community sida med allt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.