Chrome Pointer

Uppdatering idag, wiho!

   Jag kommer inte ha tillgång till datorn under dagen ändå, så det passade ju bra ^^ Jag ska ut på ett möte och sedan ska jag ut och vakta en hund i ett par timmar, så jag är inte hemma förrän framåt eftermiddagen.
 
   Jag är rätt spänd på dagens uppdatering, fast jag tror inte att det blir något särskilt stort. Förhoppningsvis kommer väl tröjorna nu, om vi har riktig tur kanske en till hästras dyker upp. Jag hoppas verkligen på att byggställningarna i Moorland tas ner också, och att det som planerats där dyker upp i stället. Då man för första gången loggar in i spelet möts man av byggställningar, hur trevligt är det egentligen? Nä, nu får de ta och fixa till det. I övrigt hoppas jag verkligen på något mer blått uppdrag, så man får mer att göra om dagarna ;) Billys blomsterträdgård är jag också grymt nyfiken på, jag hoppas att den består av fontäner, statyer och tonvis av olikfärgade blommor!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.