Chrome Pointer

Lisa

   SPOILERS för de som inte gjort de allra senaste uppdragen!
 
 
   Gårdagens uppdrag var som sagt fantastiska enligt min mening. Men, Lisa ska vara "oskadliggjord" och försvunnen bland Grådaggsbergen... Det lät inte bra. Fråga nummer ett - var farao ligger Grådaggsbergen? Är det en av bergskedjorna i Jorvikområdet, eller är det i området bortom Firgrove?
   Jag hade en fråga nummer två i huvudet, men den försvann. Men det var ju liksom alldeles för mycket info för att sedan bara låta oss invänta nästa del - the spänning is olidlig! Jag vill veta mer!
   Meteor, Starshine och Concorde, Lisa och Anne, kom igen, vi vill så gärna veta mer nu! Hoppas verkligen att det inte är långt kvar tills vi får fortsätta med storyn, för jag håller typ på att spricka av nyfikenhet!
 
 
   (Btw, varför i hela friden har Anne blivit omdöpt till Ann? Asså seriöst, man kan ju inte ändra stavningen på en så viktig karaktärs namn, hon har liksom hetat AnnE i typ sju år, jag stör mig så mycket på det här...)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.