Chrome Pointer

Level 12

   Iddan är uppe i lvl 12 och jag har fortfarande tävlingarna i ridhuset plus hela GÅD kvar idag. Jag tycker verkligen inte om GÅD's tävlingar, tycker mest de är irriterande. Dessutom har mina ögon väldigt svårt att ställa om sig till allt det gula. Dock vill jag ha xpn till Iddy och pengarna är bra att ha, jag har hittat en massa kläder jag har lust att lägga in i garderoben
   Jag har faktiskt varit ute en sväng med Ash också, det var honom jag var ute och lattjade med igår kväll så jag kutade runt lite på morgonkvisten nu.
 
   Jag satt och funderade lite nu över vad som kommer i uppdateringen på onsdag. Att kunna byta frisyrer på hästarna, det borde väl komma inom de närmsta veckorna tror jag. Är osäker på om jag kommer använda mig av den själv sålänge jag bara har Ash och Iddy, kanske att Iddy isf får den lite kortare manen. (Undrar hur Ash skulle se ut i knoppar?)
   I övrigt, jag red förbi Klipphärad på vägen ner till ridhuset. Där började jag fundera på Billys blomsterträdgård, och den mystiska paddocken bakom vingården som bara funnits för ingen nytta alls typ hur länge som helst. Har de båda platserna något samband? Hur som helst hoppas jag på en ny tävling i den paddocken, och att Billys mytomspunna trädgård kommer snart. (Undrar btw fortfarande om det är Billy Bulldozer som öppnar trädgård)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.