Chrome Pointer

Kvällar i discot

   På fredag- och lördagkvällar tycker jag det är jättemysigt att hålla sig nära Café Pinta. Jag gillar musiken, jag gillar hur discot fungerar, jag gillar animationen då spelaren rör sig på dansgolvet. Jag tycker det är... lite lugnande. Lite trevligt.
Jag brukar samtidigt alltid ha globalchatten uppe, och bara läsa. Se vad folk håller på med. Själv är jag inte mycket för att chatta, jag känner mig lite obekväm då jag inte chattar med någon jag känner och vet inte riktigt vad jag ska skriva.
 
   Brukar ni vara i Café Pinta då det är disco, eller flyr ni fort som bara den åt andra hållet?






Felicia Greenhill

Jag gillar att vara på discot :D Jag brukar umgås med mina vänner där och då och då träffar man ju på en ny kompis.

Genevieve Nightbard

Jag tycker det är helt okej att hänga där, men är musiken på brukar jag inte stanna länge; den tröttar ut mig och försätter mig snabbt i ett rollspelsläge där både Genevieve och Nightsong blir trötta av musiken och travar hem till Valedale istället.
Fråga inte varför. Det bara blir så :p

Annars har jag ju oftast min egen musik igång utanför större uppdrag.

Nichole Starrock

Jag brukar typ fly så långt bort som det går! jag gillar att vara på discot med kompisar och så men jag hatar verkligen musiken! Blir nästan galen på den, den hörs även om man har stängt av allt ljud helt! c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.