Chrome Pointer

Gästinlägg by Lily Goldforce aka Träd

Hallå vänner :)
Jag är då Lily Goldforce och eftersom jag och Esmeralda är så fantastiskt goda vänner IRL så får jag äran att gästblogga här. Hon tvingade mig att börja spela sso i höstas och så extremt nördig som jag är så fastnade jag direkt, för att göra en lång historia kort.
Jomen jag tänkte väl skriva lite om den nya hästfunktionen då för att följa strömmen. Jag som alla andra har ju då väntat på det här jättelänge och när jag loggade in idag då så lyckades jag, lite väl spontant kanske, att köpa den första hästen jag såg. "Men den var ju fux" försvarar jag mig med (jag har någon extremt sjuk förkärlek till fuxar, av någon anledning). Så nu har jag min vackra morganhäst Everdale. Sen försökte jag komma på nåt smeknamn till han och Esmeralda kom då på det fantastiska; Ärtan! Så nu är jag lite sådär lagom lycklig att jag äntligen fått min lilla Fjärtan <3 
Men jag måste avsluta med att ge en stoooor tumme upp (y) till hela sso-teamet för jag tycker de har fixat hästfunktionen otroligt bra. Jag bara längtar till att se kommande hästraser och andra funktioner, tjolahopp!
så otroligt charmigt
Hejdå vänner, vi lär ses igen (eftersom min kära vän är dum nog att ge mig alla hennes lösenord, så jag kan logga in och skriva vad jag vill när jag vill, MOHAHAHHAA)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.