Chrome Pointer

Fraps är farliga grejer

   Det är så lätt att fota med det så nu har jag ca femhundra bilder att gå igenom, för att se om de går att använda till Wikin. Mestadels är det faktiskt uppdrag och konversationer jag har fotat, för att kunna återgå och dubbelkolla källor. Just nu är jag alltså rätt tacksam för de som lagt upp hela uppdrag på sina bloggar, trots att jag tidigare dissat det - alla kan ha fel. Det blir så lätt att bara googla på det jag är ute efter och leta direkt i blogginläggen, en perfekt lathund för mig.
 
   Min mamma (liksom de få kamrater jag har, hehe) verkar tro att jag håller på att bli knäpp. Häromdagen visade jag stolt upp Wikin med undermeningen "titta här lilla mamma, jag har faktiskt lyckats med någonting under det senaste året", och mamma svarade med "vaddå, var målet att komma upp i 500 sidor?". NEJ, självklart inte. Mitt mål är att täcka alla aspekt värda att ens tänka på i dessa spelserier, och en Wiki kan nog aldrig bli komplett. Jag tjatar här, för en Wiki är ingenting utan användare, en Wiki är ingenting utan folk som känner till den och använder den.
 
   Om Wikin får chansen att bli större än den är blir den ett enkelt sätt för nya spelare att söka upp saker de undrar över. Jag har planer på att lägga upp alla föremål som går att köpa i spelens butiker på Wikin, vilket jag tror att många skulle uppskatta. Jag är ute efter ett community som törstar kunskap, jag vet inte om jag är fel ute då. Jag börjar tappa lite av den tro jag har haft i den yngre generationen. Många av de som spelar SSO kan ju tydligen inte ens ta sig tiden att läsa nyheterna på hemsidan utan ska istället attackera chatten med ett "HALÅ HAR HÄSTARNA KOMMIT" (notera felstavningen också...). Vet inte om jag bara är någon tråkig jäkel som gillar att kasta skit på andra människor, men jag blir trött och lite ledsen.
 
   Jag tror att jag tappade ämnet igen. Är osäker på vad ämnet egentligen var, varför jag började skriva det här. Men jag behöver få ur mig lite tankar, tror jag.
   Jag älskar SSO, men spelet får mig också att återupptäcka världen utanför min skyddade bubbla och jag tycker inte om vad jag ser. Omogna har väl alla varit, jösses, de omogna perioder jag har haft, men jag blir verkligen nervös över vad dagens ungar hasplar ur sig på internet.
 
   Ursäkta för dödligt flummigt inlägg. Fast jag tycker att även sånt här babbel har en plats i mina dagböcker.






Maggie Westbridge

Jag använder wikin kanske inte varje dag men till och från och är oerhört tacksam att den finns! ;3 Jag skulle gärna hjälpa till med att utöka den men tycker inte mina kunskaper räcker :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.