Chrome Pointer

Det går framåt

   Iddy är nu uppe i lvl 7, woho! Gjorde alla tävlingar idag förutom Landons kanintävling och den med det gyllene äpplet, jag avskyr båda två. Gyllene äpplet kan jag göra med Ash visserligen, det funkar, men det är så irriterande då man inte hinner svänga eller hoppa undan.
 
   Ash har faktiskt också gjort Jorviks vägar osäkra idag, jag tog med mig honom på den där muffinsleveransen till Caféet bara för att jag fick lite dåligt samvete över att han stod i stallet och ruttnade. Ja, jag oroar mig seriöst för en dataanimerad häst. Bara langade på ett träns och drog iväg barbacka, hade inte ens bytt hästskor på killarna och ändå var Ash något galet mycket mer lättstyrd än Iddy. Tänk vilken skillnad åtta nivåer gör.
 
   Annars rullar det eller något sånt. Wikin har just nu ca 480 sidor. Det är helt galet. Tjugo till och vi går över 500, inse hur mycket det är egentligen? Stolt är man :D Massa innehåll finns nu och ännu mer ska in, Wikin är låååångt ifrån komplett och varje bidrag betyder massor, oavsett om det är rättning av ett yttepyttelitet stavfel eller en helt ny sida med bilder.
 
Om du gillar att fota i SSO, Star Stable eller Starshine Legacy får du jättegärna hjälpa till att komplettera de sidor som än inte har bilder på Wikin :D






Maggie Westbridge

Det är faktiskt lite roligt när man tänker på hur fäst man kan bli vid en häst på en datorskärm. När husdjuren kom köpte jag mig ganska snart 2 hundar och i början hade jag tvångstankar över att jag måste byta hund varje dag. Glömde jag byta var jag tvungen att ha den jag glömt två dagar i rad. Ja det blev ganska krångligt så nu har jag ingen... Sackars hundar.. xD

Svar: Haha, jag känner igen mig där x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.