Chrome Pointer

Den mytiska Aideen

   Vi har hört om Aideen många gånger. Flickan som red iland på Jorvik med ett ljus i handen. Aideens Beskyddare döpte sig till hennes ära och fortsatte arbetet med att beskydda ön.
   Men egentligen vet vi inget mer om Aideen. Jag hoppas verkligen att vi kommer få uppdrag där vi får lära oss mer om denna myt, för jag tycker det är väldigt intressant.
 
   Varje gång jag ser ordet "Aideen" framför mig dyker en speciell bild upp i huvudet. Det är bilden på Anne och Concorde från SSL3, där Concorde har vingar och Anne har en gloria. Fast lite annorlunda, en brun häst och en flicka i klänning. Eftersom jag inte har haft något att göra den senaste halvtimmen gjorde jag min vision till verklighet.
   Härliga Photoshopskills jao :P Nejmen det här är min vision av Aideen (fast kanske lite stiligare och aningen bättre skuggad). Det var lite svårare än jag trodde det här, för min ritplatta ville inte koppla upp sig till datorn så allt sket sig hela tiden xP
 
   Jag hoppas att då vi kommer till Jorvikstallet, eller kanske till och med tidigare än så, kommer få åtminstone se ett porträtt av Aideen, eller få läsa om henne i biblioteket. Jag är jättenyfiken!


Neo

Extra spännande blir det ju med tanke på att Aideen betyder "liten eld"

Svar: Det visste inte jag, intressant :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.