Chrome Pointer

Dag 2 - Spelet jag gillar minst

   Det är lite svårt. Jag tror faktiskt att det är det sista spelet. Det är visserligen informativt, och drar ihop nästan alla lösa trådar (notera "nästan", känns som att det kommer hända grejer i SSO framöver), men det är väldigt mörkt och jag tycker det är för svårt. Ja, det är väl meningen att det ska vara mörkt, och jag tror inte att spelet funkat så bra som det gör utan det mörker som ligger över det. James blir kidnappad och hjärntvättad, Alex har en grym kraft, Mr Sands vill nästintill förstöra jorden. Mörka grejer kräver ett mörkt spel. Men som jag också sa så tycker jag spelet är för svårt. "HA", kanske ni säger, "vilken fegis", och ja, som sagt så har jag väldigt svårt för spel då man blir jagad och det är egentligen allt man blir i det spelet. Numera kan jag dock spela det utan att få två hjärtstopp i minuten, och jag tycker om spelet, men det är ändå det jag tycker minst om av de fyra.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.