Chrome Pointer

Who am I?

   En favoritoutfit
 
   Okej, det här är jag, eller åtminstone min avatar. Esmeralda Silverforce och den fantastiska springaren Ashdancer. Esme och Ash har hängt ihop sedan oktober 2011, någon vecka efter att spelservern först öppnade, och har sedan ränt runt i Jorvik under vått och torrt, över gräs och snö i över ett år. Oftast ser man de här båda kubba runt i Moorlandområdet, någorlunda förvirrade och sökandes efter något att hitta på. Alltid villig att svara på frågor, aldrig villig att gå med i någon klubb - meeeen står i kö till Ocean Panthers. Like a boss.
   Den ultimata juloutfiten för en kräsen
 

   Om det mot all förmodan är damen bakom datorskärmen ni söker efter, välkommen in till mitt liv.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.