Chrome Pointer

Visste du att...?

   ...Mario är allergisk mot lämlar?
 
   ...Judy red din häst innan du kom till Moorland?
 
   ...det går inte att ha samma användarnamn som en annan spelare, men flera hästar kan ha samma namn?
 
   ...Baronessan har två söner, Thomas Moorland och Aaron? Aaron har ännu inte synts i spelet, men det har talats om honom i förbigående.
 
   ...Thomas Moorland är till hälften en utomjordisk varelse eftersom han är son till Mr Sands?


Rännan Blåbro

Åh den med Judy och den sista har jag faktiskt inte tänkt på! Det var lite mind blown där nästan xD Neejdå, jag är inte stalker, men kände att det skulle va kul att kolla i ditt Arkiv - och hittade detta inlägget! Du tror inte du skulle kunna göra fler sådana här inlägg med all den nya faktan vi fått sen dess? Ett tips på inlägg utifall du inte vet vad du ska skriva om! :D

Svar: Hahaha oj, jag hade själv glömt att jag skrivit ett sånt här inlägg x) Jadu, möjligheten finns att jag kanske drar ihop ett sånt här igen, men jag kan tänka mig att det blir svårt att hitta detaljer som de här på rak arm!
Esmeralda Silverforce

Tilda

Visste bara inte att Mario var allergisk mot lämlar och att Judy red min häst innan jag kom till Moorland.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.