Chrome Pointer

Rykte med fiskarna och Mario

   Något jag stör mig på ut i oändlighet är hur otroligt långsamt det går att tjäna in på sitt rykte med Fiskeklubben och Astronomerna. Uppenbarligen finns det ett skäl till att man ska behöva tjäna in rykte med de båda, antagligen kommer det hända grejer på den fronten framöver (vet inte om kapten Brus räknas in i fiskeklubben och om Nic Stoneground eller vad han nu heter är med i Astronomerna, men det är väl troligt). Jag kan till och med stå ut med fisket, problemet är att man tjänar alldeles för lite rysktespoäng varje dag. Och Mario, det skrället, som bara delar ut ett uppdrag i veckan! Skandal, säger jag, skandal!
 
   En dag ska jag kunna bli beundrad bland fiskarna utan att någonsin behöva röra ett fiskespö. ONE DAY I TELL YOU!


Lina

Haha, ja, precis! Jag gillar inte heller så mycket om fisket. Det går så långsamt! Ibland kan jag bara logga in och säger ''nej nu ska jag fiska'' men så kan det hända att jag går inte dit och loggar bara ut. Thihihi ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.