Chrome Pointer

My little pets

   Sedan Pet Shop Girls öppnade förra onsdagen har jag köpt tre små djur som ska följa mig och Ash på våra underbara (och även lite mindre fantastiska) resor genom Jorvik. Alice, Katla och Baloo.
 
    Alice är döpt efter en hund jag känner igen från min ridskola, just för att de båda är Goldens. Alice är den man alltid vill ha med sig, hon har ett sådant charmigt uttryck där hon sitter i sadelväskan.
 
   Katla är en katt. End of story. Nejmen hon är vit. Och har olikfärgade ögon. Hon är söt. Hon säger inte så mycket då hon är med i väskan. Hon ser ser omkring och viftar med de där små vita tassarna och ser lite gullig ut.
 
   Baloo är prickig. Och charmig. Och söt. Meeeeen han är en kanin. Och risken finns alltid att han dör av en hjärtattack om någon häst susar förbi lite för fort. Så han får oftast stanna hemma, men han är också en liten del i lilla familjen Silverforce.
 
   Självklart vill jag också utöka min lilla familj, men det får antagligen vänta tills jag får möjlighet att köpa en till häst. Det kommer jag till i morgon - min dreamhorse.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.