Chrome Pointer

Jag är hästvakt.

   Just nu är det mitt uppdrag på att ha koll på Lily Goldforces häst Thunderblood. Bloodi är söt. Men det är synd att det inte finns roligare uppdrag på lördagar, för jag orkar inte motionera honom från Valedale ner till Silverglade för att sen ränna mellan vingården och Fort Pinta. Blahaha. Bloodi får vara kvar uppe i norr. Iofs verkar det vara varmare i norr än i söder. Notera att det finns en gräsfläck i Hollow Woods. Jag har stört mig på den i ett par veckor nu.
 
   Här är Bloodi. Han är snäll. Typ.
 
   Nejnu ska jag inte mobba häststackarn.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.