Chrome Pointer

Fiskar och vatten och bryggor och jösses

   Fiske är verkligen inte min grej. Jag blir tokig på det! Nu har jag visserligen koll på vart jag ska oavsett vilken sorts fisk jag är ute efter, men sen då man väl står där med den långa pinnen i handen och ser flötet försvinna ut i böljan blå... nej, jag är urkass på att fiska. Visserligen brukar det inte ta alltför lång tid, men en gång stod jag i en halvtimme och stirrade på flötet som guppade på ytan och bara väntade på att den där förbenade fisken skulle dyka upp.
 
   Tacka vet jag fiskpinnar.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.