Chrome Pointer

Då tiden rinner iväg

   Just nu händer det så sjukt mycket på en gång att jag knappt hinner med, i synnerhet i Star Stable. Jag är liksom inne på vecka fyra av prepp BARA för Halloween?! (Asså jag gör en massa andra saker också, men jag började preppa för Halloween för fyra veckor sedan och betar av fler och fler uppgifter i takt med att mer av produktionen blir klar) Jag är väldigt involverad i våra hästreleaser numera eftersom jag dels jobbar halvtid i teamet som producerar hästarna och dels så är jag värd för våra feedbacksessioner med hästarna. Om livet varit som vanligt hade vi samlats vid en stor tv-skärm en gång i veckan och låtit någon av oss rida hästen medan resten av oss systematiskt går igenom allt från gångarter till placering av utrustning och lämnar feedback, men sen pandemin började har vi fått sköta det via livestream så det är mitt jobb eftersom jag är van vid att streama. Inte bara måste jag visa upp hästen så effektivt som möjligt för att hålla nere på mötestiden, det blir också mycket förberedelser eftersom jag ser hästen "bättre" än vad många andra gör med lagg osv och därmed kan korta ner tiden om jag kan peka ut buggar och liknande redan då vi startar.
   Eftersom jobbet går i ett och vi alltid har en ny häst i produktion i vårt team innebär det att så fort som vi wrappar ihop en release hoppar vi på den kommande. Jag har extra mycket att hålla i huvudet eftersom jag har två separata jobb just nu, så jag ligger hela tiden två-tre veckor före det vi släpper för veckan och har nästan helt förträngt vad som släpps varje onsdag bara för att helt kunna fokusera på min nästa deadline. Jag insåg i helgen att jag tack vare sommar plus vårt schema hunnit GLÖMMA att vi släppt en Marwari!
 
   Jag köpte fyra Marwaris direkt, men jag tänkte nog köpa skäcken och kanske den svarta också. Min favorit är no doubt denna magiskt vackra häst, som jag döpt till Pepper. Har inte helt spikat hennes hela namn än, för trots att Pepper känns bra iom hennes färg tänker jag också lite på Pepper Potts då jag är ett hopplöst Marvel-fan.
 
 
   I helgen passade jag på att glida runt i spelet och plocka ut outfits till Pepper medan jag också bara njöt av att rida runt på den så efterlängtade Marwarin. En sån häst! En annan sak jag HELT glömt och bara kom på då jag tänkte "Hm, hade den inte en egen rörelse...?" var...
 
 
   Skam på mig! Jag vet att jag varit stressad på sistone men det är skamligt att glömma bort en av våra hästar, haha. Iofs hade jag nästan hunnit glömma bort alla våra Engelska fullblod också, vilket är lika tragiskt det eftersom de är magiskt vackra. 2020 har verkligen varit ett bra hästår i SSO! Än är vi ju inte klara heller, haha, vi har ju ett par månader kvar på året...






Ylva Mousehurricane

Hej! När hade du tänkte starta upp din Discordserver igen? Älskade den och lärde mig så mycket om spelutveckling <3

Svar: Den är startad men fungerar inte på samma sätt som förut. Servern är nu en medlemsförmån på min YouTube-kanal.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.