Chrome Pointer

Uppgradering!

   Under förra veckan gjorde jag äntligen något jag funderat på väldigt länge och köpte en mikrofonarm till min Blue Yeti. Den anlände till postkontoret redan i lördags, men först idag kunde jag ta mig iväg för att hämta upp de stora paketen innehållande mikrofonarm och shockmount med hjälp av min mamma + hennes bil. Jag hämtade paket och handlade mat medan mamma hängde med valpen utanför butikerna.
   Nu på kvällen har jag försökt bygga ihop min nya setup och det känns redan så befriande att inte ha micken ivägen på skrivbordet. Jag hade svårt att hitta en bra vinkel för micken på armen, så min slutgiltiga lösning blev att micken nu hänger uppochner ovanför mitt huvud. Funkar bra, så nu ska jag bara trixa om lite med ljudinställningarna för att få bästa möjliga effekt. Känns konstigt att kunna prata samtidigt som jag kan använda tagentbordet ordentligt, haha. Är i desperat behov av att städa hemma eftersom vartenda bordsyta jag har är täckt av skräp (går inte att ha NÅGONTING inom räckhåll för valpen så jag har nödlösningar överallt fram till att hon har impulskontroll nog att låta bli grejer), men då det börjar se lite vettigt ut hemma bör jag allt kunna dela med mig av hur det nu ser ut!
 
   I morse passade jag på att spela igenom Wildwoods. Det var lite stressat eftersom jag passade på då valpen sov, under arbetstid dessutom, men det var skönt att koppla av med lite spel. Området är så galet fint så det finns inte och det ska bli spännande att se vad framtiden kommer bjuda på! Det var första gången på länge jag hade möjlighet att spela SSO alls och jag har verkligen saknat det ♥
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.