Chrome Pointer

Stillastående

   Vi är ju ändå inne i en global världskris så jag tycker det känns som en ganska valid excuse för mig att gå igenom personlig kris. Hade gärna velat uppdatera lite mer här men jag gör ju inte annat än att jobba, äta, stressa och sova just nu så har inte så mycket att säga.
   Mer uppdateringar kommer alltså de gånger då jag har något typ-vettigt att dela med mig av!
 
   Esme & Vanillite


Victoria

Finns den lagen som gjorde att du var tvungen att sluta med youtube kvar?

Svar: Ja, annars hade jag självklart börjat göra videor igen.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.