Chrome Pointer

Ny vecka, nya tag?

   Igår skulle jag egentligen ut med några kompisar, mitt kära SSO Nerd Gang, under dagen, men vi sköt upp det till idag. Vi spenderade några timmar tillsammans och shoppade, och det var härligt även fast jag är så trött så jag håller på att gå under nu. I morgon har jag Momma Duck på kvällen och på tisdag har vi biokväll på jobbet som jag verkligen ska försöka vara med på, så det fortsätter bli sena kvällar för mig...
   I morgon kan det även vara så att min nya internutbildning på jobbet fortsätter. Det är fortfarande spännande och förvirrande, haha. Får se exakt var det hela slutar...
 
   Jag har börjat spela Howrse igen. Jag kanske nämnde det för typ en månad sedan då jag startade upp det, men nu är jag fast på riktigt. Det är på ett sätt skönt att vara tillbaka i det igen, samtidigt som jag kanske är lite irriterad på mig själv eftersom jag förr tyckte det tog för mycket tid från annat. Vilken tid dock, undrar jag nu? Än så länge tar det inte mer än ca 5 min att sköta om alla hästar på en dag och då är jag ändå uppe i över 25 hästar, tror jag. Jag kanske tröttnar någonstans på vägen, men än så länge är det lite lugnande att sitta och pyssla om spelets hästar medan jag äter frukost eller middag, beroende på veckodag (frukost på helger, middag på vardagar).
   Jag har börjat spela två andra gamla godingar igen också - Hay Day och Jurassic World, båda på min iPad. Jag hade kommit LÅNGT i Hay Day, men något trasslade med Facebookkopplingen eftersom jag har två FB-konton, ett SSO och ett privat (vilket man egentligen inte får men jag vill verkligen inte ha mitt riktiga namn ute i communityt), så jag fick starta om från början igen. Samtidigt har jag lagt ner hela grejen med Bluestacks på datorn eftersom det slutat fungera och jag PALLAR inte hålla på och trassla med det, så jag började om med Jurassic World, också på iPad. Jag älskar Jurassic World men jag avskyr betalningsmodellen. 109 spänn i månaden för ett litet djurparksspel?! 109? På riktigt? Spelet är INTE värt så mycket pengar och jag blir förbannad över att folk faktiskt stöttar ett spel som kräver så mycket pengar för liten utdelning. Jag spelar som gratisspelare, tack så mycket.
 
   Mer att säga? Nä. Jag kommer tillbaka i veckan - som sagt i SSO's senaste nyhetsartikel kommer det ju bland annat information om Ödesridning, eller Soul Riding (som i mitt huvud är den korrekta termen), på onsdag!
 
   På tal om Jurassic World får ni en bild från PC-spelet Jurassic World Evolution för att ge det här inlägget lite färg - här från Isla Nublar!






Steff Snowhall

Åh ja, howrse är så mysigt! Har själv varit på väg att börja spela igen, det enda är att jag glömt min inloggning haha.. får kanske ta tag i det där!
Hay Day är också kul, jag tog upp det strax innan jul och är helt fast! Har kanske inte kommit så långt dock, är på lvl 54 eller något sånt

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.