Chrome Pointer

Jahapp

  Jag vaknade med hosta i morse. Eftersom hela Stockholm är inne i extensiell viruskris just nu innebär det att jag är strandad hemma, vilket iofs är rätt ok då man har all möjlighet i världen att jobba hemifrån samt lyckats fylla upp hela skafferiet ordentligt för första gången på evigheter. Tungt att bära hem, skönt att ha klart eftersom jag tycker det är lite jobbigt att storhandla. Älskar att gå igenom kyl, frys och skåp då de är fulla med mat!
   Nejmen på riktigt, jag har känt att en förkylning är påväg sedan i januari och jag tror att den bröt ut efter att jag hade en ganska kylig stallkväll igår (sjukt roligt var det ändå, fick erbjudande att låna en häst ut på skrittur och fick dressyra lite då jag kom hem till gården igen, otroligt fin häst!). Jag mår hur bra som helst just nu men iom riktlinjer från olika myndigheter får jag nog hålla mig hemma så länge som jag är hostig på morgonen just in case.
 
   Den här helgen har jag tre mål - se till att tvätta så hela min tvättbacklog försvinner, städa lägenheten ordentligt och ta mig en titt på något av de många spel jag köpt via Steam men aldrig spelat. Det är tyvärr lite väl många som faller inom den kategorin, haha. Om nu den planen faller samman som vanligt ska jag åtminstone spela lite Pokémon Shield, för det har gått ett tag nu! Vore nästan skönt att vara lite halvsjuk bara över helgen för att det är mysigt att vara "fast" i soffan med tv-spel, men samtidigt hoppas jag verkligen att jag inte blir sjuk så jag måste vara borta från jobbet för länge x)
 
   Bild från ABZÛ bara för att det är ett av mina abzûluta favoritspel






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.