Chrome Pointer

Har jag NÅGONSIN varit såhär trött?

   Typ sist jag pysslade med grejerna jag gör på jobbet just nu, kanske. Det var ändå över två år sen jag sist höll på med liknande grejer som de jag gör nu, men jag tror det är ungefär som då jag kuggade en mattekurs på gymnasiet och gled igenom den utan större problem två år senare - hjärnan har hunnit vänja sig vid tanken och pallar trycket. Jag går alltså internutbildning på jobbet just nu och längtar redan tillbaka till jobbet för att få leka med min "hemläxa". Jag har haft en så otroligt tung höst och vinter och det känns så sjukt att samtidigt som jag börjar må bättre i kropp och själ ändras saker runt om mig på så många positiva sätt?! När hade jag sånt här flyt sist egentligen?
 
   Idag var det en i stort sätt relativt liten onsdagsuppdatering i SSO, men början av spelet får sig ett lyft då man som nyanländ till Moorland får lära känna Alex och Linda mycket tidigare än innan. Om ni inte kan spela uppdraget (eftersom det enbart är för nya spelare) kan ni se det här nedan!
 
 
   Sen var det också dags att få en första smygkik på Ödesridning, en helt ny funktion som kommer senare i mars. Jag är JÄTTETAGGAD och längtar massor! Mycket mer än så kan jag inte säga nu, men jag tror ni liksom jag kommer ha riktigt roligt!
 
   Officiellt artwork från SSO - feat. Esme och fjordingen Pichu som speltestar!
 
   Jag har inga tvivel om att det här kommer bli ett fantastiskt SSO-år!






Arabella Mightymoon

Asså kan knappt vänta tills soulridingen kommer bryr mig inte så mycket om vad man får för belöning så länge det kan ge mina hästar xp så de går upp i lvl snabbare

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.