Chrome Pointer

Verkligheten börjar snart

   Jag har varit borta i helgen och jobbat på hästgård. Sist jag var där blev jag magsjuk och fick åka hem så tidigt det bara gick, den här gången var det som att jag fick lite karma tillbaka och allt var strålande. Min nuvarande grupp med barn var rätt tom pga julledighet, så två härliga ungar från gruppen jag brukade jobba med förr hängde med för att fylla upp gruppen och de livade upp den annars väldigt lugna gruppen väldigt bra. Fick rida ett par gånger under helgen också, och det gick också sådär galet bra. Jag älskar verkligen "min" ponny som jag rider hela tiden där just nu, men hennes sadel är en gnisslig hoppsadel som ger mig galna skavsår. Fick rida i en annan sadel nu och jag har istället ont i hela kroppen för att sadeln är så hård, men det var så värt att kunna sitta i en lite bättre sits och komma ner bättre på hästen. Hon gick verkligen fantastiskt och det kändes så väl att hon ridits mycket av chefen under den månad jag varit därifrån - hästen är och har alltid varit hemskt lättriden i skritt och trav, men har mycket svårare för galoppen. Sist jag red henne kunde jag rida henne i form i höger galopp bara genom att stötta upp på yttertygeln och driva lite medan hon inte orkade med någonting i vänster, den här gången kunde jag sitta och rulla i båda varven utan att knappt alls känna skillnad på galopperna. Sen har hon extremt svårt för att fatta galopp, men har inga tvivel om att det kommer lossna snart.
 
   På tisdag börjar verkligheten igen och jag hatar verkligen att vara ledig länge. Innan ledigheten börjar har jag ångest över att jag kommer vara ledig och då ledigheten drar sig mot sitt slut har jag ångest över att komma tillbaka till jobbet. Jag var likadan då jag gick i skolan, så det är som det är.
   Jag har rätt mycket städning kvar efter mina kattvaktarkatter (måste sanera typ hela lägenheten eftersom jag är allergisk mot katthåret), så det blir lite sånt i morgon. Jag dammsög lite slarvigt innan jag åkte bort men ska ta allt lite mer noggrant och skura hela golvskyddet jag har under kontorsstolen också. Idag sedan jag kom hem på eftermiddagen har jag istället lagat mat - och spelat spel.
 
   Spelmässigt har det blivit Planet Zoo idag, i mitt senaste franchisezoo. Jag har utökat det lite men nu känner jag mig lite missnöjd med layouten och jag är lite inne på att försöka mig på ytterligate en franchise och bygga ordentliga fastigheter där jag kan bedriva bättre avel. Problemet jag ser är att man har så lite pengar i början! Kanske får börja med att bygga i sandbox och sen göra byggena till blueprints, för att kunna planera lite bättre. Jag vill liksom bygga upp som en riktigt djurpark skulle göra med inomhusområden för djuren + extra inhägnader för att kunna dela på djuren vid behov. Har nyss skaffat mina första krokodiler och de visade sig vara himla kinkiga så jag fick bygga en extra inhägnad att kasta in deras ungar i. Optimalt vore nog att jag byggde dubbla inhägnader till sådana djur från start, eftersom jag haft liknande problem med sköldpaddor. Får en himla massa ungar, som sen inte växer upp på minst 20 år... Men, några av de ungarna skulle kunna vara del av starten på min nästa franchise, så att jag har något att börja med. Kanske vore kul med en reptilingång med nilvaraner, krokodiler och sköldpaddor...
   Jag har dragit igång värsta giraffavelsprogrammet också, vilket är sjukt kul eftersom girafferna är så vackra och det är ett sjukt bra sätt att tjäna CC på eftersom girafferna är rätt dyra. Jag tror att girafferna tillsammans med zebrorna är mina favoritdjur i spelt, faktiskt!
 
   Två av mina giraffer, båda uppfödda i parken Silver Valley Park - Silverforest Ginnifer till vänster och Silverforest Melwin till höger!


Alva Färdeman

Hej Esme! Jag bara undrar om du har tagit bort alla dina Star Stable ride trough? Isåfall varför?

Svar: Jag har förklarat läget många, många gånger både här, på min Instagram och på YouTubes communitysida.
Esmeralda Silverforce

Vilda Hawkheart

Härligt inlägg, både ridning och Planet Zoo, två av mina favoriter att läsa om av dig!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.