Chrome Pointer

Tanken på en blind häst

   Esme & hennes Woodear, Wanda
 
   Jag tycker hela tanken med Woodear som en blind häst är helt genialisk. Hästar med tigrering eller mycket vitt kring ögonen ser ofta sämre än andra hästar och jag tycker det är så kul att det kom in i SSO. Hoppas det en dag kan komma på en "vanlig" häst också! Tänker typ Appaloosa, Noriker, Knabstrup, det är väl de raser som vanligtvis har tigrering. Jag tjatar på om min Noriker, haha, har gjort det i många år. Vore galet kul med en kraftig häst med prickar!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.