Chrome Pointer

Skillnader i communityn

   En grej jag märkt i SSO's community är en intressant skilland mellan t ex svenska spelare och amerikanska spelare. Då jag ser svenska spelare sätta ihop outfits för spelare och häst är det oftast en hejdundrande blandning av allt som finns i spelet, så länge som det ser coolt och snyggt ut, medan amerikanska spelare tycks föredra att köpa just hela utrustningsset och använda dem slaviskt utan att lägga in andra föremål i looken. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig (och det kan säkert variera mer i andra delar av communityt, på olika sätt - jag ser ju bara vad jag lyckas se på sociala medier); är det kanske en kulturell skillnad som gör at det verkar vara en sådan klyfta i ett så enkelt beteende? Jag vet inte, men jag tycker det är intressant - om än lite konstigt. Jag ser många som köper hela utrustningsset och sedan är nästan upprörda över att de inte gillar en del av setet, istället för att bara byta det mot ett annat föremål de gillar bättre.
 
   Det här är en salig mix - westernjeans, druidisk sadel+träns+stövlar, blus och schabrak från Fashion Week, sadelväska från Alla Hjärtans Dag, dressyrhjälm, tränsfjädrar från Mistfall och en random svansrosett kompletterat med handskar från Värva En Vän. Personligen tycker jag det är roligare att mixa och matcha själv, men det är intressant att se hur viktigt det är med hela, sammanhängande set för andra!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.