Chrome Pointer

Schabrak + benlindor = yay!

   Veckans bästa för min del är utan tvekan den nya utrustningen - eller rättare sagt, schabraket och benlindorna i vitt. Älskar dressyrfracken också, kan inte förstå att den inte kommit i svart tidigare!
   Nu med dressyrbanan tillbaka kanske jag måste ta mig i kragen och pallra mig dit - har massa bilder därifrån, men alla är från första gången arenan kom till Jorvik så bakgrunden är förstås hemskt gammal i och med att Skördebygden fått sig en uppdatering. Dags att bunkra!
 
   Fusk deluxe - en gammal bild på Esme & Supreme


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.