Chrome Pointer

Så vackra

   Jag älskar verkligen de nya andalusierhästarna i SSO. Vilket galen förbättring det är från den gamla modellen av hästen! Jag äger just nu tre stycken - den apelkastade (Mithrandir), skimmeln (Shadowfax) och den bruna från appen (har inte bestämt namn på den än). Dock tycker jag att hästen, magiska animationer till trots, är jättesvår att få till fina bilder på. Jag tycker fortfarande photomode är lite trassligt eftersom jag har svårt med timing, men det är ännu svårare med den här hästen, haha. Synd eftersom den är så himla fin! Älskar verkligen att rida runt på den här i spelet.
 
   Esme & Mithrandir
 
   Just nu rider jag inte runt på olevlade hästar i spelet eftersom jag har ett hopp om att kunna livestreama igen, så mina andalusiers får ruttna i stallet ett tag till. Hoppas det blir lite ordning på vad farao YouTube håller på med snart, annars får jag börja med nytt upplägg på typ Twitch istället.


Meja

Jag började att kolla runt på twitch och det verkar var en väldigt bra plattform ändå. Om du lyckas få din publik från youtube till twitch så hade det varit kul om du kunde fortsätta där!

Maja

Hittade din blogg och älskar den extremt. Är så glad att det finns sådana personer som är över 18 och spelar sso. Jag har själv haft lite ångest över att snart vara 18 och spela men nu när jag hittade din blogg så får jag mycket mer motivation för att fortsätta spela. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.