Chrome Pointer

Nya erfarenheter med Hogwarts Mystery

   Under 2019 spelade jag rätt mycket Hogwarts Mystery (åtminstone i jämförelse med tidigare), och min upplevelse med spelet var väldigt blandad. Det gick från stunder då jag var riktigt exalterad över nya inblickar i Harry Potters värld (i min headcanon ser jag nu James Potter som en passionerad fotograf, efter Halloweenuppdateringen) till stunder då jag var grymt stressad pga tidsbristen för att avsluta olika event. Självklart är grejerna tidsbegränsade för att man ska betala pengar för att komma vidare, vilket jag tyvärr gjort. Jag ogillar verkligen mobilspel på det viset, för de är alltid desperata efter pengar. Om jag fått betala ett par hundralappar för spelet vid launch och sen fått spela fritt hade jag inte klagat, men jag tycker inte om den här betalningsmodellen där jag riskerar att förlora om jag inte betalar.
 
   Efter några lektioner med Tonks...
 
   ...så kickade vi lite dementorrumpa med min coola enhörningspatronus.
 
   Jag har hunnit träffa en mängd nya karaktärer under mitt spelande nu, men jag är fortfarande bara på år fyra. Jag känner mig lite stressad över att fortsätta framåt i spelet samtidigt som jag bara vill få chansen att spela gamla event jag missat igen... jag påbörjade uppdragen med grodkören men kunde inte fortsätta eftersom jag åkte bort, och nu kan jag inte göra klart den delen, vilket stör mig SÅ mycket. Det känns också som att vissa event inte finns i spelet alls längre och gör att jag träffar karaktärer i fel ordning, vilket driver mig till vansinne i alla spel. Om det är en kontinuerlig story vill jag göra saker i rätt ordning för att få största möjliga förståelse och uppskattning för det jag spelar.
   Jag tror jag har missat tre event pga resor eller tidsbrist (jag jobbar ju heltid för farao), men det jag betalade för för att få spela klart var Lone Wolf, årets Halloweenuppdrag. Chansen att få träffa Remus Lupin i spelet KUNDE jag inte missa, och jag fick dessutom uppleva guldklimpen Cecil Lee. Han är en idiot. Jag älskar honom.
 
   Så det här är Cecil Lee...
 
   ...och att höra honom jämföra sitt intellekt med brorsonen Barnaby Lee fick mig att inse att jag skulle gilla den här killen. Barnaby är skön, men han är totalt bakom flötet. Cecil Lee tror väldigt högt om sig själv, men han är nog om möjligt ännu dummare än Barnaby.
 
   Ett event jag hann med var Celestial Ball, där jag tog med mig Ben som min "date". Han har så mycket otur den stackarn, tänkte att det vore kul att dra med sig honom. Känns som att spelet verkligen vill att man ska ha någon slags romantisk koppling till Penny Haywood, men jag föredrar att ha henne som en nära kompis. Jag är inte så mycket för dating i spel överlag och om chansen finns håller jag min Esme singel, haha. Jag vet att det finns något slags datingevent i spelet, men jag har inte kommit dit än så den dagen, den sorgen.
 
   Esme och Ben på Celestial Ball
 
   Just nu spelar jag inte jättemycket, men då jag väl spelar hoppar jag bara in i några minuter för att klara av en lektion. Just nu är det Snapes lektioner jag jobbar med för att dels samla ihop mer mat till mina magiska kreatur (försöker bli kompis med en knarl), dels vill jag ha mer Knowledge points och jämna ut mina färdigheter eftersom jag på något sätt fått typ 1300 poäng mer i de andra färdigheterna. Ska bli intressant att se hur spelet utvecklar sig då jag fortsätter i storyn!


Steffe Lightningwright

Jag spelade HPHM förut men tröttnade tillslut pga att jag inte hade tid, energyn osv. var på år 5 och funderar på att börja igen för vill veta vad som händer i storyn men jag tror inte att det är värt det riktigt

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.