Chrome Pointer

Ny Redbubble-design

   Under december då jag satt hemma med ångest över min YouTube-situation spenderade jag åtminstone en eftermiddag med något konstruktivt - jag gjorde en ny design till min Redbubble. Jag har haft en liknande design i huvudet jättelänge, eftersom jag ville återskapa en tavla jag målade då jag var typ fjorton. Det var faktiskt en skoluppgift då vi skulle tolka ett klassiskt verk på bildlektionerna, och jag målade en egen, modern version av John Bauers verk Ut i vida världen. Jag har velat måla verket på nytt på sistone, eller åtminstone hästdelen och göra någon slags design av den. Och så blev det en mörk decemberdag - och helt plöstligt hade jag något slags abstrakt tryck.
 
   Denna design finns tillgänglig i alla fem färger i min färgpalett och finns på allt från mobilskal till t-shirts, vattenflaskor till datorfodral. Allt som allt finns vart och ett av dessa fem tryck tillgängliga på ungefär 40 produkter var!
 
   Intresserad? Klicka HÄR!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.