Chrome Pointer

MEN ASSÅ WOAH

   Jag hade inga tvivel på att Game Freak skulle pusha för DLC's till Pokémon Sword & Shield men det här är SANSLÖST! Lite ledsen över att remakes på mina älskade Diamond & Pearl skjuts upp igen, men det här är helt fantastiskt och jag kan knappt vänta till juni!
 
   TVÅ kommande DLC's har alltså announcats till Sword & Shield, ett i juni och ett i höst. Ser helt fantastiskt ut och kommer introducera nya Pokémon och nya områden + någon slags ny story, så jag är såld. Ska bli intressant att se vad de kostar iom att det här är helt ny mark för Pokémon, men jag ska se till att lägga undan pengar inför releasen för det här kan jag inte missa!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.