Chrome Pointer

Hon är här!

   Esme & Vega
 
   Jag har önskat mig fler zonies SÅ LÄNGE och även fast det "bara" blev en till denna gång (jag ger inte upp hoppet, haha) är jag jätteglad över henne! Vilken liten sötnos!
 
   Köpte ni Vega? Och vad har ni i så fall döpt er nya zony? Min heter Stargazer!


Vilda Hawkheart

Dem är ju urgulliga! Jag köpte ingen själv, men jag sponsrade min kompis med lite SC eftersom hon haft det lite jobbigt de senaste dagarna så att hon skulle kunna köpa den :) En liten Starsong blev det <3

Ida Skylight

Jag döpte min till SuperStar eftersom att den är enligt mig är en superstjärna:D

Ellen

Mina två konton fick varsin Vega, den ena heter Mintmagic och den andra Twilightstar :) den är så fin

Bianca

I love Vega!!!❤️ Hon är så söt!

Mulle

Jag tycker också att Vega är jätte söt och har tänkt köpa både hon och Zonny men har inget bra namn.

Jag har inte köpt Zonnyn än

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.