Chrome Pointer

"För många hästar"

   Ett vanligt klagomål i SSO's community är "det släpps för många hästar". Min motfråga är "för många för vad"? Hade det varit bättre med en enda färg av en enda häst varje månad? Färre hästar hade nämligen inte betytt mer av andra uppdateringar till spelet, utan det hade bara betytt mindre uppdateringar överlag. Om man tycker det är för många för att man inte har råd med hästen på en gång är det inte riktigt ett valid complaint i mina ögon, för hästarna är ju ändå här för gott med undantag av specifika magiska hästar. Bara för att en ny häst släpps är det inte jordens undergång om man inte köper den på dag 1! Ibland är det till och med roligare att gå och längta lite efter hästen man gärna vill ha.
   Personligen tycker jag fortfarande att det släpps för få hästar, ärligt talat. I ett hästspel vill jag kunna välja och vraka, och det gör inget för mig om någon häst inte faller mig 100% i smaken, för det finns så mycket annat att välja på i det här fallet. Jag tycker det är synd att det "bara" finns sju färgvariationer av nyare hästar, för ibland tänker man sig att en viss färg på en viss häst hade kunnat vara riktigt coolt. Kan ni tänka er en kolsvart, skimrande Akhal-Teke? En fuxfärgad connemara? Palominofärgad Andalusier? Skimmelfärgad Curly? Brun Jorvikisk ponny? Jag kan tänka mig färger jag längtar lite efter på typ alla hästar i Generation 3, men än så länge har det varit max 7 färger per ras som gäller.
 
   Esme & Elsa
 
   Fler magiska hästar, en triljon fler zonies, fler färger på typ alla hästar vi redan har, sen kanske jag skulle vara 100% glad, haha. Vad är ett hästspel utan hästar? (Dåligt, det är vad det är, lol)


Siri Birchsong

Jag håller med! Jag skulle egentligen föredra fler färger mot fler hästmodeller, även om det såklart är kul med nya modeller också. Min dröm för SSO (som möjligen är tekniskt omöjlig men man kan ju drömma) är att kunna "customize"-a hästarna mer, typ välja mellan olika bläsar, strumpor, färger och så vidare. Jag skulle också vilja att man kan välja att ha typ tinkerns man eller andalusiernas fläta till andra hästar. Vill ju detta endast för att kunna föreviga min favorithäst IRL, men det vore så coolt om det gick.

Elise Stormwright

Jag håller med! Eller en svart connemara? Skulle gärna se att Star Stable släppte nya färger på """gamla"""" (gen 3) hästar emellanåt. Vi har ju fått fler färger till mustangen exempelvis. Hade älskat det!

Vilda Hawkheart

Hade så gärna haft fler färger på några av de nya fina hästarna. Dröm!

Ida Skylight

Håller också med dig. Det vore verkligen kul med fler färger i spelet. Skulle ha köpt fler hästar då om det fanns fler att välja på.<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.