Chrome Pointer

Flower

   Jag såg lite bilder från ett spel som heter Flower för evigheter sedan och ville gärna testa det, och i slutet av sommaren köpte jag det på Steam. Jag har bara spelat i ungefär en halvtimme, men det är ett spel lite i ABZÛ-stil där man bara i lugn och ro flyger runt över ängar och får blommor att blomma. Helt i min smak!
 
 
 
   Jag tror inte spelet i sig är särskilt långt heller, men jag har ju inte spelat klart än så jag vet inte helt klart. Det är åtminstone vackert! Jag har inte riktigt kunnat slappna av medan jag spelat det (första gången jag spelar ett spel stressar jag nästan alltid igenom det. Jättedum ovana!) men jag ska försöka sätta mig med det snart igen för att fortsätta. Älskar fina, utforskande spel utan fiender!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.