Chrome Pointer

Ehm... WOW.

   Igår kväll öppnade jag upp den nya Discordservern som fick namnet MONOKORD, och tre timmar senare var servern uppe i 100 medlemmar. Jag trodde verkligen inte att intresset skulle vara så stort! Självklart lär det lägga sig lite snart, men någon gång i veckan hoppas jag ändå folk vill skutta in och kanske prata om SSO's uppdatering eller något.
 
   På MONOKORD pratar vi enbart om hästspel och spelutveckling. All annan diskussion får ske på annan plats!
 
   Intresserad av att gå med? De första 100 som klickar här kommer med direkt! (Sen får jag göra en ny länk för Discord är skumt)
 
 


Meja

Discorden är ett väldigt bra initiativ, men, jag tycker verkligen du borde skaffa moderatorer som kan hålla koll när du inte är inne! Rose? MendoArt? Ylva?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.