Chrome Pointer

Disney+ kommer till Sverige i sommar!

   Nu finns det äntligen (typ) ett datum på kommande Disney+! Det som sägs är att det kommer i sommar, och jag hoppas bannemig att det är juni som gäller och inte augusti. Jag ser fram emot Disneymaraton på filmer jag inte sett på femton år, mitt första riktiga Marvelmaraton plus coola grejer från National Geographic. Jag kanske skippar min Netflixprenumeration under en tid för att hinna se lite Disneypryttlar utan att bli utfattig, för i ett singelhushåll med normal svenssonlön är det inte rimligt att betala för flera streamingtjänster på en gång imo (räcker banne mig med Spotify och Netflix på en gång, haha)
 
   Så, med andra ord:
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.