Chrome Pointer

Då kör vi igen

   Jag blev akut sjuk för några dagar sedan och har haft svårt att komma igång igen efteråt, men nu kör vi på med mer eller mindre vettiga blogginlägg igen!
 
   Medan jag var sjuk släpptes det nya The Sims-packet Tiny Living och det är fantastiskt! Det är nog ett av spelets bästa stuff packs. På ett sätt hade jag önskat att det inkluderat t ex stegar och våningsängar också, men samtidigt känns det som att det är bättre att det blir free updates till basspelet egentligen. Önskar bara att det händer en dag! Hade lyft husbyggen till en helt ny nivå. Jag har nu spelat Sims för första gången på länge och jag är jätteinspirerad till att bygga hus. Skönt att äntligen ha lite kreativitet tillbaka.
 
   Jag har inte spelat uppdrag i SSO på väldigt länge, så jag har långsamt börjat ta mig igenom Ljusritten. Jag har spelat i flera omgångar, går långsamt igenom spelet, fotar, stannar, loggar ut. Jag vill liksom... dra ut på det lite, känns det vettigt? Är just nu vid punkten precis innan ritten faktiskt startar, men är inte mentalt redo för den resan än, haha.
 
   Så det är typ det som hänt medan jag inte bloggat, men nu ska jag försöka få allt att rulla på som vanligt igen!
 
   Gammal bild från en Pandoriaresa med Ödesryttarna


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.