Chrome Pointer

Allt är Lotties fel

   Igår snackade jag lite med kompisen Charlotte Snowborn och hon nämnde att hon spelat ett spel som heter Flow Scape, som hon trodde jag skulle gilla. Jag kollade upp det på Steam och såg att jag redan hade det på min önskelista, men eftersom det är rea på en massa spel just nu passade jag på att köpa det + ett gäng fler spel. De spel jag köpte blev därmed:
  • Flow Scape
  • Hidden Paws Mystery
  • Wenjia
  • Feather
  • Bibi & Tina - Adventures with horses (lite som ett skämt egentligen men jag vill gärna testa alla hästspel jag kan hitta)
   Jag skyller 100% på Lottie för mina nya spelinköp haha, men det ska bli kul att äntligen testa Feather som jag velat spela sedan jag såg första trailern för över ett år sedan och är hemskt taggad på Flow Scape också!
 
   Här nedan ser ni trailers från spelen!
 
   FLOW SCAPE
 
   HIDDEN PAWS MYSTERY
 
   WENJIA
 
   FEATHER
 


Mulle

Alla dom här spelen såg helt fantastiska ut :o

En fråga: Är den här hemsidan 13+ eller?

Svar: Det finns ingen åldersgräns på den här bloggen.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.