Chrome Pointer

På banan igen?

   Okej så nu har jag tydligen 6 veckor hemma innan det är dags för helgjobb igen och det gör redan ont i hjärtat efter hästar, hundar, katter och slitit stalljobb.
   Vad ska jag göra nu i 6 veckor? Spel ger mig inte samma glädje som tidigare, och jag vet att jag tjatar över det men det är verkligen på grund av allt som händer med YouTube. Eller just nu, allt som INTE händer. Jag Googlar mig tokig flera dagar i veckan, men det finns fortfarande inga klara direktiv och all media tycks ha upphört att rapportera om saken. Jag känner mig så olustig över det här och ångestar fram och tillbaka om mitt beslut att avbryta mina videor, men i grund och botten känns det bra att inte ge YouTube någon inkomst på mina videor just nu iom hur de kört över alla sina content creators. Jag önskade att fler skulle prata om det här, att det inte bara skulle glömmas bort. Jag vill göra rätt för mig och jag vill inte göra det genom att hoppas att mina videor, som alla uppfyller minst ett av kriterierna för "barnattraktivt material", ska smita genom ett undermåligt system.
 
   Jag ligger efter med mitt SSO-spelande, vilket tyvärr blivit lite av en vana. Jag tänkte att jag ska spendera morgonen på jobbet med att spela ikapp lite medan jag väntar in kollegornas ankomst eftersom jag kommer in mycket tidigare än de flesta andra - jag har inte ens spelat klart Ljusritten än, suck. Sen har jag fortfarande kvar Emmas, Sonjas och Lucianas ridklubb på Röda Snörets Stig, men det känns liksom... fel? att spela det uppdraget nu. Kan inte bara Röda Snörets Stig komma tillbaka så jag kan spela klart det uppdraget utan att jag typ skäms för att jag gör det vid fel tidpunkt, haha.
 
   Bild från Röda Snörets Stig


Mandis

Saknar dig på youtube!!! Hoppas det löser sig snart...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.