Chrome Pointer

Melodifestivalen 2020 - Tredje deltävlingen

   Jag gick och la mig DIREKT efter tävlingen igår, så det obligatoriska inlägget kommer nu istället! Jag var faktiskt okaraktäristiskt otaggad efter att ha hört alla sju låtarna och började göra annat istället för att följa röstningen, det var så otroligt ointressant... vilket är en väldigt ovanlig känsla för mig i sammanhanget. Don't like!
 
   1. Mariette, Shout It Out
   Jag älskar Mariette men hade låga förväntningar på låten efter att ha läst recensioner inför kvällen. Den var inte dålig, bara... lät som något man verkligen hört förr, och det kändes inte särskilt nytt. Jag tycker dock det var helt rätt att hon gick vidare till final.
 
   Ingen video - finalisternas låtar får inte spelas igen förrän efter att Andra Chansen avslutats.
 
   2. Albin Johnsén, Livet börjar nu
   Jag tappade fokus kort in i låten och återfann det inte. Jag är inte jätteförtjust i svensk musik och det här passade inte mig.
 
   3. Drängarna, Piga och dräng
   Sa jag att jag inte är jätteförtjust i svensk musik? I take that back, varför gick det här lyckopillret inte till final?
 
   4. Amanda Aasa, Late
   Sa jag att jag inte är jätteförtjust i svensk musik men tog tillbaka påståendet? Jag får ändra mig igen. Jag tyckte det här var så otroligt ointressant.
 
   5. Anis Don Demina, Vem e som oss
   Den här låten drog tillbaka mitt intresse till programmet. Vad farao hände? Lät som låtar man hört förr, men det var lite riv och man blev lite glad. Det hade jag INTE förväntat mig, särskilt inte av Anis Don Demina. Kändes stabilt och KUL!
 
   6. Faith Kakembo, Crying Rivers
   Varför har den här tjejen suttit och gömt sig på ett sjukhus fram till nu?! Ge henne en låt med lite mer drag i och hon är PERFEKT i Mello! Tyckte inte den här låten var världsbäst kanske, men bättre än mycket annat under kvällen.
 
   7. Mohombi, Winners
   Jag vet inte om jag fortfarande är lite kluven till Mohombi efter att han varit stensäker på att vinna med en väldigt generisk och ganska tråkig poplåt förra året, men den här låten var ju klart bättre än Hello. Sen var det kanske inget som jag längtar efter att höra igen, men, den är bättre än finallåten från förra året.
 
   Ingen video - finalisternas låtar får inte spelas igen förrän efter att Andra Chansen avslutats.
 
 
   Det här var för mig den tråkigaste deltävlingen på många år, och om något lyfte det var det kanske "Christer Björkman finns inte"-sketchen. Annars... nja. Programledarnas manus är svagt (var är Edward af Sillén i dessa tider?? Vet han inte att Svea Rikes kulturarv Melodifestivalen GÅR UNDER utan hans manus och regi?), sketcherna mellan numrena känns onödiga och framklämda och programledarnas sångnummer känns också bara som grejer man kastat in för att man behöver fylla ut programmet. Vet inte om de sparar budgeten för att de ska släpa in en massa gamla schlagermänniskor i andra chansen? Hoppas verkligen att nästa vecka blir lite mer intressant, även om startfältet doesn't spark joy.


Daniela Silvergarden

Jag funderade på vem som hade mest energi och glädje mellan Anis Don Demina och Drängarna? Ser bara 5 Duracell-kaniner som har kul på scen ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.