Chrome Pointer

Ingen vinter här inte

   Bild från Unravel
 
   Verkar inte bli någon vinter kring Stockholmsområdet i år, eh? Jag tycker iofs det är skönt eftersom jag avskyr vintern, men samtidigt oroar man sig ju över global uppvärmning och allt sån där. Januari var den varmaste månaden världen över sedan man började mäta temperatur per månad för 144 år sedan, så det känns ju inte jättebra.
  Jag har haft en ganska jobbig vecka. Jag har varit lite vilsen i själen men jag tror det kommer bli lite lättare framöver. Jag kommer gå in i ett helt nytt projekt med något jag egentligen aldrig förr arbetat med på måndag och jag är delvis supertaggad och delvis livrädd. Det ska bli intressant att se hur det slutar (men jag blev nästan slaktad av tjejerna i mitt team på jobbet igår då jag tillkännagjorde att jag kanske behöver byta skrivbord och flytta tvärs över kontoret under perioden jag är en del av projektet. Hjälpte inte att påpeka att det då skulle bli ca 100 meter bort och vi HAR tillgång till sparkcyklar) och det ska bli intressant med nya kunskaper som jag tror kommer vara till hjälp för mitt team då projektet väl är över.
 
   Idag är det en Mellodag, och jag är väl inte astaggad över kvällens bidrag på pappret. Vi får se hur det låter då man väl hör dem! Ibland blir man ju positivt förvånad... (nother "ibland", för det kan gå käpprakt åt andra hållet också)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.