Chrome Pointer

Idag är det Mello-dags

   Eftersom jag inte har något bättre att dela med mig av idag kan vi köra på lite Mello-trivia. En av kvällens artister är Mendez, som varti med några gånger förr. De flesta av er tänker väl på förra årets bidrag Everyday:
 
   ...som jag tyckte var VÄLDIGT lik låten som Schweiz skickade till ESC förra året....
 
   ...men tillbaka till ämnet, även innan det var Mendez med två gånger tidigare. Dels 2005...
 
   ...och dels 2002, med bidraget jag minns honom mest för, Adrenaline. Höll på att garva ihjäl mig då jag tittade på den här videon igår för första gången på många år och ser hur Mendez GLIDER in och sjunger första orden HELT off. Hur praktiskt var det inte btw då man hade bröderna Rongedal då man ville ha en symmetrisk lineup med kören?? Bara att börja anställa enäggstvillingar som kan sjunga och fejkspela gitarr! (Nu tror jag att båda bröderna KAN spela gitarr men i Mello har vi haft förinspelad musik rätt länge)
 
 
   Också, kan vi snacka om hur mycket cinematografin har ändrat sig över de senaste 18 åren??? Det gör typ ONT att se videon från 2002 för det är så sjukt dåliga och osmickrande kameravinklar som överlag är hemskt dåliga då det kommer till att följa med låten och ge den en resa. Känns lite som att kameravinklarna var helt slumpmässiga medan de idag repas om och om och om igen fram till att de sitter.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.