Chrome Pointer

I see Stars

   Lisa Peterson
 
   Om någon för åtta år sedan sagt till mig att Star Stable skulle gå in i en musiksatsning hade jag bara garvat åt det. En sån absurd tanke - men det fungerar?!?! All musik som produceras av Star Stable är kvalitativ och mycket av den lyssnar jag till till vardags (även om vissa spår tyvärr hinner bli uttjatade redan innan de släpps eftersom jag hör dem så mycket på jobbet). Problemet är då man hör musik som inte är släppt än - det finns en låt jag gått och småsjungit på i flera månader som inte har släppts än och då jag fortfarande livestreamade fick jag ofta stoppa mig själv för att inte börja nynna på den, haha.
   Av Lisas låtar är det just nu Stars som är min favorit, tycker det är ett så klockrent spår med härlig komposition och vacker text. Av Star Stables musik, vilket spår tycker ni bäst om?






Daniela Silvergarden

Jag gillar "I'll be there" och "Lions tail" av SSO:s musik :)

Kimmy

Gillar "This is for you" (tror den hette det, inte helt säker på det)

Bianca

Jag älskar ”I hate plastic” och ”Stars”. ❤️❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.