Chrome Pointer

Hästvecka

   Den här veckan har jag turen att få hänga i stall två dagar trots att det är en hemmavecka utan extrajobb, tjoho! Älskar stalldagar. Ska ut och krama på Momma Duck redan ikväll.
 
   Spelmässigt känns det ganska chill just nu. Jag har äntligen spelat klart Ljusritten i SSO så nu ska jag gå igenom alla bilder därifrån och se vad jag vill spara, men annars händer inget spännande för mig där. Tror inte det händer något spännande i något annat spel heller för den delen... en kompis till mig hade hört ett rykte om att det snart kommer ett nytt expansionspack till Planet Zoo, vilket skulle tas emot med öppna armar av mig. Kanske borde spela lite The Sims annars? Jag dumpade upp två nya husbyggen på galleriet där förra veckan, ett fullt inrett minihus och ett bautahus utan planlösning som jag inte vet vad jag ska göra med, så jag tänkte att nån annan kanske har glädje av det, haha. Hojta gärna till om ni laddat ner det huset och inrett det, så jag får se hur det ser ut!
 
   Bild från Horse Life 2






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.