Chrome Pointer

Det börjar bli ordning och reda

   Det kan vara så att ni som följer mig på Bloglovin' fortfarande fått en massa inläggsnotifikationer, haha. Jag har kommit en bra bit i min hästsortering nu! Det som stoppar från att göra det lite mer klart är att jag har tre namnlösa hästar - Chincoteaguen, fjordingen och achaltekeern från Horses-appen. Eller jag har typ ett namn till achaltekeern, men de andra två står det still för just nu.
 
   Om ni klickar er in i kategorin "Mina hästar" har jag lagt till nästan femton hästar, och de flesta av dem är nu också länkade på sidan med samma namn som ni hittar genom länken i menyn till vänster. Hästarna saknar fortfarande information, men de har åtminstone alla sina raser och namn listade, och några har fått bilder. Känns skönt att börja komma igång med sortering igen, det känns bra i själen x)
   Eftersom jag behöver bestämma namn och ta bilder på hästar för att kunna fylla ut sidan mer ordentligt ska jag istället se om jag kan uppdatera bloggdesignen lite. Grafiken i menyn till vänster är ändå ganska många år gamal vid det här laget...
 
   Esme & Briar






Vilda Hawkheart

Tycker det är jättehärligt att du uppdaterat bloggen så mycket det senaste, alltid lika roligt att komma in och se ett nytt inlägg! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.