Chrome Pointer

Cursed Vault

 
 
 
   Det var länge sedan jag spelade Hogwarts Mystery nu, men jag tror det är bra at jag "vilar" från spelet just nu - särskilt eftersom jag ersatt det med Abyssrium Pole. Det är hemskt. Abyssrium är ett av mina värsta beroenden. Melis också.
 
   Throwback till en morgon för några veckor sedan...
   Jag: Meli, jag kommer nu berätta något som du kommer älska, men det kommer också förstöra ditt liv.
   Meli: Jaså?
   Jag: Abyssrium har släppt en ny app där du har ett isberg på nordpolen.
   Meli: OMG VAD HETER DEN?????
 
   Då jag berättade om appen hade jag spelat den i två dagar redan. Hon hade spelat om mig på tolv timmar. VI borde egentligen ha Abyssrium-förbud.


Mulle

Vilka gillade du från Mello igår?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.